Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nezapamćena tragedija

Kakva tuga: Pomogao patkicama da prijeđu cestu, pa poginuo. Djeca sve snimila

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Poginuo je muškarac nakon što je pomogao patkicama prijeći preko prometne ceste u Kaliforniji.

Casey Rivara (41) pomogao je patkicama prijeći preko prometne ceste u Rocklinu u četvrtak navečer, a nakon toga je stradao

Rivara se zaustavio na raskrižju i izišao iz automobila u kojem je bilo dvoje njegove djece kako bi odrasloj patki i njezinim patkicama osigurao siguran put. 

Pročitajte i ovo Poruke pred školom u Beogradu - 11 Oglasila se i psihijatrica Poslana hitna inspekcija: Cure detalji o liječnici koja je djecu pozivala da se povežu s dušama preminulih prijatelja

Njegova su djeca sve promatrala, a kako je rekla svjedokinja, bila su oduševljena. Sve su snimala i govorila: "Preslatko je, to je tako lijepo od njega", a samo nekoliko sekundi kasnije on je poginuo.

 

Kako se sve odvijalo na raskrižju, 17-godišnjakinja je skretala prema Rivari i udarila ga. Ubrzo je podlegao ozljedama.

Pročitajte i ovo Prizor ispred osnovne škole Bol u Beogradu Potresno svjedočanstvo oca čija su djeca bila u školi tijekom pucnjave: "Obitelji su prevarene"

Sugrađani, prijatelji i obitelj na tom raskrižju ostavljaju gumene patkice i cvijeće. "Čak je i njegov posljednji čin na ovom svijetu bio znak njegove samilosti", kazali su poznanici.

Tamošnja policija rekla je da je incident još pod istragom, a zasad nitko nije uhićen. "Malo je vjerojatno da će se tinejdžerica suočiti s kaznenom prijavom", rekao je šef policije Scott Horrillo za NBC News.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene