Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kai S. i njegova djevojka Sandra F. upoznali su se prije deset godina, i zajedno živjeli u malenom stanu u Njemačkoj. Imali su i troje djece, ali umjesto da nađe ozbiljan posao, Kaijev radni dan sastojao se od alkoholiziranja i zlostavljanja djevojke i djece.


- Trebala bi biti sretna što je još živa. On ju je brutalno tukao cijelo vrijeme, toliko je vrištala da sam nekoliko puta zvao policiju, rekao je jedan susjed.

Vezani članci Shaquille O\'Neal (Foto: Profimedia) Nakon što je napravio show na Zrću, najviši DJ svijeta prepustio se uživanju u čarima misteriozne djevojke Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Tijelo bujne crnke koju ljubi najslavniji nogometaš svijeta izgleda savršeno iz svakog ugla

I baš tom susjedu Sandra je bila seksualna ropkinja. Žena je na sudu rekla da je tri tjedna, prvo spavala s Friedbertom B., a zatim sa svojim dečkom.

- Kada sam ga prvi put pokušala odbiti, Kai me udario. Razodjenula sam se jer sam se bojala. Nakon toga nisam se više borila, rekla je Sandra F.

Susjed je Kaiju plaćao između 10 i 20 eura po danu. Kai je novcem kupovao pivo, a kada ju je pokušao zadaviti pozvala je policiju, ostavila ga i odvela djecu.

Sud je 39-godišnjeg Kaija osudio na tri godine zatvora i liječenje od alkoholizma. Susjed je osuđen na dvije godine uvjetno i 32- godišnjoj Sandri mora platiti 2000 eura.