Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za vrijeme ljetne sezone

Crna Gora u problemima: Sve više mladih bavi se prostitucijom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je mali broj kaznenih prijava za bavljenje prostitucijom, podaci govore da prostitucija u Crnoj Gori raste, a prema podacima prostitucijom se počelo baviti i sve više muškaraca.

Takvi rezultati pogotovo su izraženi za vrijeme ljetne sezone na obali, prenose crnogorske Vijesti.

Pročitajte i ovo Tivat - 3 Pokrenuti novi letovi Poznati tabloid nahvalio našeg velikog konkurenta: "Znatno su jeftiniji od Hrvatske, a nakon multimilijunskog ulaganja postali su mali Monako" Potres u Crnoj Gori Kao i sredinom ožujka Novi snažan potres u Crnoj Gori: "Dubrovnik je kratko zadrmalo"

Iako u policiji govore da nema pokazatelja pojave prostitucije u širim razmjerima, na crnogorskoj obali, u gradovima poput Budve, Tivata ili Bara, redovita je pojava da se na zabavama pojavljuju mladići i djevojke koji pružaju seksualne usluge.

'S tim u vezi, ono što imamo kao informaciju je da postoje ugostiteljski objekti registrirani kao noćni klubovi, koji zapošljavaju go-go plesačice i djevojke koje animiraju goste' rekao je Zoran Ulama, Šef nacionalnog ureda za trgovinu ljudima.

>> Slovenska policija razotkrila lanac prostitucije

Podaci govore da i cijena usluga veoma varira. Dok u Baru djevojke prodaju tijelo za pet eura, cijene elitnih prostitutki se kreću i do 500 eura.

Uprava policije upozorava na problem prostitucije i naglašava kako provode potrebne radnje za suzbijanje prostituciju u svakom obliku. Kazne za prostituciju kreću se od 200 do 1000 eura ili kaznom zatvora do 30 dana za osobu koja se bavi,ili posreduje u prostituciji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene