Obavijesti Video Pretražite Navigacija
horor u Beogradu

Na sud doveden otac iz pakla: Dvije je godine držao kćer (8) u stanu i izgladnjivao je, njegova je obrana sramotna

Uroš Pašajlić
Uroš Pašajlić Foto: MUP Srbije
U Beogradu je saslušan Uroš Pašajlić, osumnjičen da je zlostavljao i izgladnjivao svoju osmogodišnju kćer te da je tukao partnericu.

Osumnjičeni je danas u prisutnosti izabranog odvjetnika izjavio da će se braniti šutnjom te je dodao da je u dužem periodu koristio opojne droge i alkohol.

Nakon saslušanja tužiteljstvo je predložilo istražni zatvor u trajanju od 30 dana s obzirom na to da postoji opasnost od bijega i mogućnost utjecanja na svjedoke. Osim toga postoji i sumnja da bi osumnjičeni u kratkom periodu mogao ponoviti kazneno djelo.

Pročitajte i ovo Ilustracija, Uroš Pašajlić horor u susjedstvu Zatočenu curicu našli u izmetu, jela je samo perece, jedva govorila: Otac monstrum putovao je i glumio influencera

Pročitajte i ovo Uroš Pašajlić držao je u kadi Uhićen monstrum koji je zlostavljao djevojčicu. Majka ga brani: "On je fenomenalan otac, sve je pobrkala ta ku*va i sektaš"

Pašajlića se tereti da je u vremenskom periodu od dvije godine zlostavljao, izgladnjivao i držao zatočenu svoju 8-godišnju kćer. Uz to ga se tereti za zlostavljanje partnerice, prenosi Nova.rs

Nakon pretresa stana izvršenog 24. 3. 2023. godine u kojem je pronađena zlostavljana maloljetnica, ubrzo je raspisana potraga za osumnjičenim kojeg u stanu nije bilo. Četiri dana kasnije Pašajlić je pronađen i uhićen. 

Djevojčica je pronađena u izuzetno lošem stanju i trenutačno se nalazi u bolnici. 

Cijeli je slučaj otkriven nakon što je partnerica Pašajlića prijavila za obiteljsko nasilje. Uspjela je pobjeći i otići u policijsku stanicu, gdje je sve ispričala policijskim službenicima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene