Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon ptice i udara munje

Pet malih štakora spriječilo polijetanje zrakoplova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo 10 minuta prije nego su se putnici ukrcali u zrakoplov osoblje je, u prostoru za prtljagu, pronašlo pet malih štakora.

Kako se pet štakora ukrcalo na Qantasov Boeing 767 koji je trebao poletjeti iz Sydneyja u Brisbane, još nitko ne zna, ali, kako javlja australski Herald sun, upravo zbog 'ilegalnih putnika' zrakoplov je prizemljen. Samo 10 minuta prije nego su se putnici ukrcali u zrakoplov osoblje je, u prostoru za prtljagu, pronašlo pet malih štakora. Kako su se glodavci uspjeli ''ukrcati' na zrakoplov, još uvijek se istražuje, ali prema tvrdnjama inženjera koji su pregledali zrakoplov štakori nisu uspjeli oštetiti žice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Odvratni prizori Rijeka izbacuje tisuće mrtvih štakora na plažu, a gradić se guši u smradu njihova raspadanja: "Svakog mrtvog na cesti pojela su još tri štakora" Slika nije dostupna Reptila uočila posada Zbog ove je zmije prizemljen avion s 370 putnika

Putnici koji su trebali letjeti u Brisbane ukrcani su u drugi zrakoplov, a osoblje je ubilo glodavce koji su spriječili polijetanje i pretražili cijeli zrakoplov ne bi li pronašli još kojeg 'ilegalnog putnika'.

Inače ovo nije prva nezgoda koja je zadesila Qantasove zrakoplove. Prije godinu dana jednom od zrakoplova otkazao je motor, u drugi se zabila ptica, a treći je pogodila munja. (Agencija Vlm)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene