Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obredno žrtvovanje

Otrovali petero djece u crnomagijskom ritualu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Indijski bračni par bez djece sumnjiči se da je u ritalu crne magije nasmrt otrovao petero djece.

Ritual žrtvovanja djece su izveli, kako bi sami mogli imati dijete, navodi tamošnja policija, a prenosi BBC. Policija je uhitila bračni par i roditelje osumnjičenog supruga, a trenutno se čeka i službeni rezultat obdukcije.

Pročitajte i ovo Pomor ptica kod Kikinde - 4 Čekaju se rezultati analize Polja puna mrtvih ptica: Pčelar ih našao uz put, u kanalima, kako ugibaju na granama i u žbunju Trovanje životinja u Zadru - 1 Trovanje divljih životinja Nije priča s filmskog platna, nego svijet u kojem živimo: ''Ako primijetite, nemojte samo gledati''

'Prvi smrtni slučaj dogodio se u prosincu prošle godine, a najnoviji ovog mjeseca', rekao je istražitelj Sheikh Abdul Rauf. Dodao je kako policija traži i vrača, ili vračaru, koja je Vitthalu i Vandani Mokle savjetovala obredno žrtvovanje 11-ero djece, u skladu s crnomagijskim ritualima. 'Nakon razgovora sa seljacima istražili smo ulogu obitelji Mokle u vezi sa smrću djece. Postoje indicije da su bili umješani u te smrti pa su uhićeni', dodao je Rauf.

Sva otrovana djeca bila su u dobi između dvije i četiri godine, a bila su i u rodu. Selo Digras, u kojem su se navodni rituali događali, broji oko 300 stanovnika te ima 30 do 40 kuća.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene