Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podmetnula tablete

Otrovala učiteljicu jer ju je prebacila u drugi razred

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Devetgodišnja djevojčica optužena je za trovanje svoje učiteljice. Bila je bijesna na nju jer ju je prebacila u drugi razred, i 'jer joj je htjela nauditi'.

Laura Tew, učiteljica četvrtog razreda, rekla je nadležnima da se osjećala loše u danima nakon 24. veljače, kada je učenica navodno dodala nešto u njenu bocu vode. Dva dana kasnije, Tew je javila da je bolesna i nije se vraćala na posao, prenosi The Post and Courier. Učenica, koja je bila ljuta na učiteljicu zbog prebacivanja u drugi razred, pohvalila se razrednim kolegama da se 'pobrinula' za Tew.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dovršena istraga Trovanje mineralnom: Policija otkrila što se dogodilo, prijavljene su dvije žene Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki

Prilikom ispitivanja djevojčica je rekla ravnatelju da je u učiteljičinu vodu stavila neki lijek koji je potencijalni otrov. Djevojčica je suspendirana i predloženo je njeno isključenje. Neće biti službeno optužena za zločin zbog svojih godina, ali glasnogovornik obiteljskog suda je rekao da će slučaj ipak na sud. Bit će optužena za pokušaj trovanja ili neovlašteno rukovanje lijekovima, za koje bi da je odrasla osoba dobila 20 godina zatvora.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene