Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OBITELJSKA TRAGEDIJA

U nesreći kod Okučana izgubio je cijelu obitelj: "Da mi je bar jedan sin ostao živ"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica braće i majka koji su poginuli u teškoj prometnoj nesreći kod Okučana, kada ih je u frontalnom sudaru usmrtio 25-godišnji vozač kaminona, u četvrtak će biti sahranjeni. Otac je neutješan.

Obitelji iz Čonoplje kod Sombora koja je poginula u nesreći kod Okučana, kada ih je u frontalnom sudaru usmrtio 25-godišnji vozač kamiona, u četvrtak će biti sahranjena, navode srbijanski mediji.

U nesreći koja se dogodila prošlog petka poslijepodne poginula su braća starosti 35 i 38 godina i njihova 54-godišnja majka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SASLUŠANJE OSUMNJIČENOG Vozač osumnjičen za tešku prometnu nesreću u Okučanima, prepraćen je na tužiteljstvo

Obitelj je neutješna, a stanovnici njihova rodnog mjesta u šoku su, navodi Blic.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Okučana - 1 ZAVRŠEN OČEVID Vožač kamiona uhićen: Poznat uzrok teške prometne nesreće kod Okučana u kojoj je poginula tročlana obitelj

 "Njihov otac po čitav dan jeca i jedino što izgovara je 'Da mi je bar jedan sin ostao živ'", kazala je rodica poginule braće za taj srbijanski list.

"Moja sestra Ivana i njen svekar zanijemjeli su od boli. Ne znamo kako će izdržati pogreb. Čekamo da nam dopreme njihova tijela", izjavila je rodica za Blic.

Kako je ispričala, braća su kobnog dana s majkom krenuli za Bosnu kako bi obišli kuću pokojne bake.

"Njena želja je bila da to domaćinstvo ostavi unucima", kroz suze je ispričala.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene