Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SASLUŠANJE OSUMNJIČENOG

Vozač osumnjičen za tešku prometnu nesreću u Okučanima, prepraćen je na tužiteljstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač kamiona osumnjičen za izazivanje teške prometne nesreće kod Okučana, bit će saslušan pred nadležnim tužiteljstvom. Sudac istrage odlučit će o određivanju pritvora.

U pratnji policije u nedjelju ujutro na Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu doveden je 25-godišnji A.B., državljanin Bosne i Hercegovine. Njega je policija osumnjičila zbog izazivanja teške prometne nesreće kod Okučana, u kojoj je poginula tročlana obitelj iz Srbije.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Okučana - 1 ZAVRŠEN OČEVID Vožač kamiona uhićen: Poznat uzrok teške prometne nesreće kod Okučana u kojoj je poginula tročlana obitelj

Nakon saslušanja pred tužiteljstvom, sudac istrage odlučivat će o zahtjevu za određivanjem pritvora, koji bi trebalo podnijeti tužiteljstvo, s obzirom na to da je osumnjičeni strani državljanin te postoji mogućnost bijega.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Okučana - 2 Poginula obitelj Šokantni prizori na mjestu tragedije kod Okučana, u kojoj je poginulo troje ljudi: "Stravične scene zatekle su i policiju i vatrogasce"

Nesreća se dogodila petak oko 15:10 sati na prometnom čvoru Okučani. Osumnjičeni je upravljajući teretnim vozilom neprilagođenom brzinom u zavoju izgubio kontrolu nad vozilom. Kamion je prešao na suprotni prometni trak te je došlo do frontalnog sudara s Renaultom srbijanskih oznaka, u kojem se vozila tročlana obitelj.

Dvojica muškaraca iz osobnog vozila starosti 38 i 35 godina i 57-godišnja žena poginuli su na mjestu nesreće.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene