Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Osuđen muž koji je ženu natjerao na snošaj sa sinom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan 38-godišnji Nijemac osuđen je na kaznu zatvora od dvije godine i tri mjeseca jer je svoju ženu primoravao na seksualne odnose sa zajedničkim sinom.

37-godišnja žena uvjetno je kažnjena na kaznu zatvora od godinu dana zbog seksualnog zlostavljanja maloljetnika povjerenog joj na skrb. 

Pročitajte i ovo Ante Sanader - 1 u splitsko-dalmatinskoj županiji Ante Sanader o zapošljavanju sina u Vatrogasnoj zajednici: "Ima on svoje kvalifikacije..." Ilustracija (Printscreen Infomer) ZBOG 50.000 EURA Bizarno otkriće policije: U podrumu držao mumificirano tijelo majke kako bi primao njezinu mirovinu

Roditeljski bračni par počinitelja u četvrtak je dao puno priznanje pred prvostupanjskim sudom u Hildesheimu u njemačkoj saveznoj državi Donja Saska.

Majka međutim nije objasnila zašto je na pritisak svog muža više puta spavala s vlastitim sinom koji je imao 15 godina kad je prvi put došlo do incestuoznog snošaja s majkom. Obiteljska drama izašla je na vidjelo, kad je majka naposljetku otišla na policiju i sve priznala.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene