Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Već dvije godine

Osam sati dnevno svezana za stup, jer ju je majka dala kao jamstvo za zajam

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
75-80 posto roditelja u Kambodži nije uopće educirano o tome kako se brinuti za dijete. Jedna od njih je i majka ove djevojčice.

Kambodžanska policija u selu Kemarak Pumin pronašla je 4-godišnju djevojčicu okovanu za stup. Istraga je pokazala kako je njena majka djevojčicu dala kao jamstvo za zajam i to prije dvije godine.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

Otada djevojčica svaki dan provodi okovana za stup po najmanje osam sati na dan. Žena koja je njenoj majci posudila novac, uzela je djevojčicu kao jamstvo, ne nije se mogla brinuti o njoj zbog posla na koji ide svakodnevno i na kojem provodi osam sati.

Kako djevojčica ne bi pobjegla okovala ju je za stup.

FOTO Dječak invalid svezan za ogradu autobusne stanice dok je baka na poslu

4-godišnjakinja je policiji ispričala u kakvim ej uvjetima živjela. Jednom je priliko, kaže, bila toliko žedna da je pila vlastiti urin.

Djevojčicu su uzeli socijalni radnici, a njena majka kaže kako je voli, ali da je ne može uzeti nazad jer radi i nema kamo s njom za vrijeme radnog vremena, piše PhnomPenhPost.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene