Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obećava poreznu reformu

Oporavljeni Berlusconi se vraća na posao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski premijer Silvio Berlusconi je izjavio da je spreman za povratak na posao u ponedjeljak nakon što se četiri tjedna oporavljao od napada u kojem mu je slomljen nos.

Berlusconi se oporavljao prvo u bolnici a potom na jugu Francuske i u svojoj milanskoj vili otkako mu je na skupu 13. prosinca čovjek, koji je ranije imao duševnih teškoća, u glavu bacio metalni model katedrale. ‘Sada sam bolje, još uvijek imam mali ožiljak na licu, još ga možete vidjeti, rekli su mi da će proći ali sam nažalost izgubio zub’, rekao je u razgovoru za novine 73-godišnji Berlusconi.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Odbacio sučeljavanje Plenković otkrio koliko je donirao HDZ-ovoj kampanji pa opleo po Milanoviću: "Svakog dana se budi i lupeta sa svojim primitivizmom" Slika nije dostupna Od polovine travnja Država više od milijardu kuna vraća građanima

>> Berlusconi: Treba zaustaviti laži, ekstremizam i mržnju

‘Od ponedjeljka ću se vratiti u Palazzo Chigi i raditi na svim frontama’, rekao je Berlusconi listu La Repubblica i naveo kao prioritete poreznu reformu, reformu pravnog sustava i talijanskog ustava. Berlusconi je rekao da s ministrom gospodarstva Giuliom Tremontijem radi na uvođenju samo dvije porezne stope, od 23 i 33 posto, umjesto sadašnjih pet u rasponu od 23 do 43 posto. Skupu reformu je Berlusconi prvi put obećao kada je 1994. stupio u politiku. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene