Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nisam ja Ćoki ni Ćoravi'

Nebojša Čović: Sramota je mene prozivati kao naručioca Đinđićevog ubojstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnik obitelji ubijenog premijera Srbije Zorana Đinđića rekao je da je to ubojstvo naručeno od bivšeg potpredsjednika srpske vlade, Nebojše Čovića.

Srđa Popović, odvjetnik majke ubijenog Đinđića, Mile Đinđić, naveo je kako misli da je 'Ćoki', kojeg je Miloš Simović navodno naveo kao naručioca ubojstva, Nebojša Čović, prenosi B92.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ide i na izbore Kapetan Dragan šokira i u Srbiji: "Pustite ubojice Đinđića, sve što su radili, radili su iz uvjerenja" Zoran Đinđić (Foto: AFP) oglasio se prvi put Đinđićev tjelohranitelj progovorio 15 godina nakon ubojstva: ''Znali su da će ga ubiti, ali nisu ništa poduzeli''

Sam Čović tu je tvrdnju za B92 nazvao besmislicom. 'Postoje četiri razloga zašto me Popović povezao, a vjerujem da je najjači taj što je poslije ubojstva pitao sve u vladi Srbije tko je i zašto išao u Šilerovu', rekao je Čović dodavši da ga nitko nikada nije zvao ni Ćoki ni Ćoravi. 'To je sramota i za Đinđićevu obitelj i za mene', rekao je bivši potpredsjednik Vlade Srbije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene