Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićeno dvoje osumnjičenika

Pakao u turističkom raju: Žena pronađena zadavljena u hotelu, viđena kako pokušava pobjeći

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policija je potvrdila da drži dvoje stranih državljana u pritvoru nakon intervencije u odmaralištu Costa Dorada gdje je pronađena beživotna žena u hodniku.

Iz španjolske policije otkrili su da su uhitili irskog turista, muškarca u 30-im godinama, i njegovu partnericu, pod sumnjom za ubojstvo nakon što je žena zadavljena u hotelu u španjolskom odmaralištu. Žrtva je pronađena u nedjelju kako beživotno leži na podu hodnika u odmaralištu Costa Dorada, Salou, 112 kilometara južno od Barcelone.

Njezin osumnjičeni ubojica, otkriven pored nje s očitom ranom koju je sam sebi zadao na zapešću, odveden je u bolnicu gdje je ostao pod policijskom stražom. Izvori bliski istrazi potvrdili su da je uhićeni turist iz Irske, a njegova partnerica, isto u 30-ima, također je pod istragom, prenosi Mirror.

Pročitajte i ovo Potraga za podmornicom - 1 Sve se znalo "Zbog svojeg ega ubit će sebe i druge!": Bivši zaposlenik upozoravao OceanGate na opasnost, procurili detalji maila

Objavljeno je da je radnica hotela pronašla žrtvu u jednom od hodnika dok je pokušavala pobjeći od svog osumnjičenog ubojice, prema lokalnom izvješću. Iz policije su rekli kako su: "službenici iz odjela za kriminalističku istragu u Tarragoni uhitili muškarca koji je navodno povezan s nasilnom smrću žene."

"Događaji su se dogodili oko pola devet kada su djelatnici primili upozorenje iz hotela da je žena teško ozlijeđena."

Ilustracija Salou, Costa Daurada (Foto: Getty Images)

"Kada su stigli na mjesto događaja, policajci su zatekli ženu kako leži na podu, a pored nje muškarca s ranama koje si je sam zadao. Iako su hitne medicinske pomoći pokušale oživjeti ženu, na kraju su samo mogli konstatirati njezinu smrt."

Pretpostavlja se da je muškarčeva rana na zglobu nastala staklenom pločom. Dobro pozicionirani izvori rekli su da njegove ozljede nisu opasne po život. Policija još nije službeno rekla tretira li incident kao ubojstvo iz obiteljskog nasilja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene