Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Čekaju 18. dijete, no kako nastaviti niz imena na 'J'?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka koja sada ima 17 djece i čija sva imena počinju sa slovom 'J' ponovno je trudna. Ali ne brine je kako će prehraniti još jedna usta, već kako će nastaviti niz imena koja počinju istim slovom.

Michelle Duggar iz SAD-a na sto je muka. Naime, brine je kako pronaći još jedno ime na 'J' i tako nastaviti niz. 

Pročitajte i ovo Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu" Ilustracija osuđena je Barbara je u 24 godine lažirala 17 trudnoća: Nagurala bi jastuke ispod majice, a dokopala se i rodnih listova

Njezini potomci, od kojih je 7 djevojčica i 10 dječaka zovu se: Joshua, 20; blizanci Jana i John-David, oboje 18; Jill, 16; Jessa, 15; Jinger, 14; Joseph, 13; Josiah, 11; Joy-Anna, 10; blizanci Jeremiah i Jedidiah, oboje devet; Jason, 7; James, 6; Justin, 5; Jackson, 3; Johannah, 2 i Jennifer, devet mjeseci stara. 

Ova 41- godišnja majka 18 prinovu očekuje krajem ove godine.

- Dosad smo imali troje djece rođenih u siječnju, troje u prosincu, a kao što vidite ti su mjeseci za nas jako zaposleni, rekla je Michelle Duggar.

Njihova brzo rastuća obitelj živi u državi Arkansas, evangelisti su, a djeca ne idu u školu, već se obrazuju kod kuće.

Jednostavna računica pokazuje kako je Michelle Duggar bila trudna sveukupno više od 11 godina svog života. Njihova velika obitelj njima je sasvim obična i trenutačno snimaju televizijsku seriju za Discovery Health.

Michelle 18 trudnoću dobro podnosi, a ona i njezin suprug kažu kako će nastaviti imati djecu sve dok im Bog to dozvoli.

- Vodi nas ljubavi prema Bogu, a naš je moto da se ponašamo prema drugima kako bi željeli da se oni ponašaju prema nama. Želimo da naša djeca jedno drugom budu najbolji prijatelji, a to što svi rade zajedno i jedan za drugog potvrđuje da se naša želja ispunjava, rekao je Michellein suprug Jim Bob Duggar.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene