Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UOČI INAUGURACIJE

Objavljeno zlokobno upozorenje: "Požalit ćeš iduće četiri godine"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Ovo nisu osamdesete, informacije više ne mogu nestati, sve je vani. Požalit ćete iduće četiri godine", navodi se u tvitu s računa koji koriste Anonymousi.

 Hakerski kolektiv Anonymousi objavio je na Twitteru uoči inauguracije zlokobno upozorenje novoizabranom američkom predsjedniku Donaldu Trumpu te mu poručio kako će "požaliti iduće četiri godine".

Pročitajte i ovo Donald Trump On sve negira Počinje suđenje Trumpu zbog plaćanja šutnje pornoglumici: Ključan je jedan svjedok Zabrana pobačaja, ilustracija Uoči izbora Jedna savezna država SAD-a vratila se u 19 stoljeće i oživjela zakon o pobačaju iz 1864.

Svojim su sljedbenicima uputili poziv da im dostave bilo kakve kompromitirajuće informacije koje nađu o Trumpu te poručili kako on ima "financijske i osobne veze s ruskim mafijašima, trgovcima djecom i pranjem novca".

"Ovo nisu osamdesete, informacije više ne mogu nestati, sve je vani. Požalit ćete iduće četiri godine", navodi se u tvitu s računa koji koriste Anonymousi. Trump, inače uvijek spreman za obračune na Twitteru, zasad ove prijetnje ignorira.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene