Obavijesti Video Pretražite Navigacija
upaljen žuti meteoalarm

VIDEO Opasno vrijeme: Pijavica protutnjala Bračom, druga snimljena kod Pule

Pijavice su se u subotu ujutro pojavile kod Pule, ali i kod južne obale Brača - gdje se vrtlog zadržao 10-ak minuta.

U subotu ujutro na snazi je žuti meteoalarm diljem obale zbog snažnog vjetra, a kod Pule i na južnoj obali Brača snimljene su pijavice.

Velika pijavica kod Brača zadržala se 10-ak minuta i protutnjala uz obalu, piše Dalmacija Danas i dodaje kako se pokušalo formirati još nekoliko pijavica.

Jaki naleti vjetra

Za danas je upaljeno žuto upozorenje za jug zemlje zbog jakih naleta vjetra, a za sutra narančasto za većinu zemlje zbog grmljavinskog nevremena i jakog olujnog juga. Pročitajte više detalja o meteoalarmima.

 

 

 

Aktualno FOTO Muškarci klečali i molili na Trgu, na Pernara nasrnula starija gospođa: On je sve snimao, uskočila i policija Gospođa napala Ivana Pernara Gospođa napala Ivana Pernara Foto: Goran Mehkek/Cropix Muška molitva u Šibeniku Muška molitva u Šibeniku Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell Molitelji i Tiha misa na glavnom zagrebačkom trgu - 1 Molitelji i Tiha misa na glavnom zagrebačkom trgu - 1 Foto: Goran Mehkek/Cropix Molitelji i Tiha misa na glavnom zagrebačkom trgu - 2 Molitelji i Tiha misa na glavnom zagrebačkom trgu - 2 Foto: Goran Mehkek/Cropix Molitelji i Tiha misa na glavnom zagrebačkom trgu - 3 Molitelji i Tiha misa na glavnom zagrebačkom trgu - 3 Foto: Goran Mehkek/Cropix +8 Molitelji i Tiha misa na glavnom zagrebačkom trgu - 4 Hrvatska FOTO Muškarci klečali i molili na Trgu, na Pernara nasrnula starija gospođa: On je sve snimao, uskočila i policija 1/14 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene