Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kada nekoliko dana nije došao na posao, a nije znao kako objasniti zašto ga nije bilo, jedan je 45-godišnjak u novinama objavio osmrtnicu svoje žive majke.


U lokalnim novinama Jeffersonian Democra, Scott Bennet objavio je osmrtnicu svoje žive i zdrave mnajke s kojom je živio. Uskoro su na kućni telefonski broj počeli zvati rođaci i prijatelji kako bi mu izrazili sućut, piše Daily Mail. Njihovom iznenađenju nije bilo kraja kada se na telefon javljala upravo osoba zbog čije su navodne smrti oni i nazvali taj broj.

Vezani članci Policija u Melbuourneu, ilustracija Policija sumnja da je Hrvatica ubila troje djece pa presudila sebi: "To su bila divna djeca, puna života" Koronavirus Rodbinu uvjerio da ona ne želi razgovarati s njima: Šest godina skrivao majčinu smrt i dizao njezinu mirovinu

>> Lažirao vlastitu smrt da vidi tko će doći na sprovod

Ubrzo je o cijelom slučaju obaviještena policija u Brookvilleu u Pennsylvaniji koja je protiv Bennetta podigla optužnicu za nedolično ponašanje. Naravno, posao je odmah izgubio.

Randy Bartley, urednik novina Jeffersonian Democrat u kojima je objavljena osmrnica kaže da je primio obavijest o smrti i objavio je u dobroj volji bez potvrdite o dogovoru oko pogreba.

Urednik je dodao kako je, kada je Bennettova majka posjetila ured novina imala mnogo razumijevanja oko svega što se dogodilo. Nije poznato kako je ovu situaciju riješila sa sinom.