Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije bilo pomoći

Obiteljska svađa završila tragedijom: Istrčala je iz auta pa ju je rastrgao tigar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Upozoravamo vas da snimka sadrži uznemirujući sadržaj!

Srednjovječna žena smrtno je stradala nakon napada sibirskog tigra u subotu poslijepodne u parku Badaling Wildlife World smještenom uz Kineski zid šezdesetak kilometara od Pekinga.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Drugačija slika Ovo su državnici koji su čestitali Putinu na pobjedi na izborima: "Naš stariji brat je trijumfirao, to je dobar znak za svijet" Ilustracija Ostavljena djeca Tijelo nestalog dječaka (13) pronašli zakopano u napuštenom povrtnjaku: Prije smrti prebacio je novac s računa

Tako je tragično okončana svađa koja je prethodila u automobilu uslijed koje je mlađa žena istrčala iz vozila.

Upravo je ona prva i napadnuta, međutim uspjela se izvući uz teške ozljede zbog kojih je hitno prebačena u bolnicu. Poginula je ona starija, i to neposredno nakon je pohitala u pomoć. Iz auta je iskočio i muškarac, no unatoč svim naporima žrtvi nije bilo spasa. 

Tigar ju je odvukao sa sobom i usmrtio, a priči treba dodati da se u vozilu nalazilo i dijete koje, srećom, nije izlazilo iz automobila. 

Kineski mediji nisu naveli u kakvom su bili odnosu suputnici, govorimo li možda o obitelji, tek su pojedini engleski portali donijeli neprovjerenu informaciju da je starija žena zapravo bila majka koje je istrčala iz auta kako bi spasila kćer od divlje mačke. 

UPOZORAVAMO VAS DA SNIMKA SADRŽI UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene