Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Eksplozija izazvala požar

Novi napad mladih u predgrađu Atene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tridesetak zamaskiranih mladih napalo je noću s nedjelje na ponedjeljak 'molotovljevim koktelima' ured vladajuće stranke i četiri banke u istočnom predgrađu Atene, priopćeno je iz policijskog izvora.

Vatrogasci su ugasili požar u začetku koji su mladi izazvali u trgovačkoj ulici Vironasu, a razbježali su se kad je policija došla na mjesto napada.

Pročitajte i ovo Gaza Neizmjerna tuga "Svi su mrtvi! Tenk je pored mene, jako se bojim, dođite po mene", jedne su od posljednjih riječi šestogodišnje Hind u Gazi, kojoj se izgubio svaki trag Američki borbeni zrakoplov oglasio se Biden Amerikanci počeli osvetničke napade na militante u Iraku i Siriji, pristižu prve vijesti o poginulima i ranjenima

>> Grčka: Akropola ponovno zatvorena zbog prosvjeda

Eksplozivna naprava kućne izradbe postavljena je u nedjelju navečer ispred ureda konzervativne stranke na vlasti Nove demokracije u Zografosu, istočno od Atene. Eksplozija je izazvala požar koji su vatrogasci također ugasili. Materijalna šteta je nevelika.

Nasilje i napadi sve su brojniji u Ateni i Solunu, na sjeveru zemlje, nakon smrti adolescenta u prosincu, ubijena policijskom pogreškom u Exarchiji, četvrti u središtu glavnoga grčkoga grada. Njegova smrt izazvala je val urbanog nasilja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene