Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Novi detalji u istrazi

Njemački tužitelj: ''Vjerujemo da je mrtva, ali nemamo dovoljno dokaza da bismo izdali nalog za osumnjičenika u Njemačkoj za ubojstvo Madeleine McCann''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija vjeruje da bivša djevojka Christiana Brueckera (44) možda zna ključne informacije o nestanku Madeleine McCann. Njemački državni tužitelj kazao je da svi dokazi upućuju na to da je nestala Madeleine mrtva.

Bivša djevojka Christiana Bruecknera, koju je Brueckner navodno fizički zlostavljao, mogla bi znati ključne informacije o nestanku Madeleine McCann u Portugalu 2007. godine. Nakscije Miftari bila je tinejdžerka dok je bila u vezi s Bruecknerom, a obiteljski prijatelj kaže da se ona pritajila otkad se doznalo da je Brueckner glavni osumnjičeni za nestanak tada četverogodišnje Madeleine McCann, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nestala Cijeli svijet prati misterij već 13 godina: Novca sve manje, a očekivanja sve veća Slika nije dostupna MISTERIOZNI NESTANAK Stravično otkriće na imanju na kojem je živio muškarac koji se sumnjiči za otmicu malene Maddie: Zašto je policiji trebalo toliko dugo da ga osumnjiči nakon ovih šokantnih nalaza?

Njemačke su vlasti izdale crvenu interpolovu tjeralicu za Miftari. Istražitelji u Britaniji i Njemačkoj žele ju ispitati o tome što zna o Bruecknerovoj prošlosti, posebice iz vremena dok je živio u Portugalu.

Miftari i Brueckner prekinuli su ljubavnu vezu nakon što ju je on brutalno pretukao.

Njemački tužitelj Hans Christian Wolters rekao je za Sky News da nakon svih dosad prikupljenih dokaza ''nema informacija da je djevojčica živa''. ''Postoje informacije o kojima ne smijemo govoriti, a koje upućuju na to da je Madeleine mrtva, iako nemamo tijelo. Vjerujemo da je mrtva, ali nemamo dovoljno dokaza da bismo izdali nalog za osumnjičenika u Njemačkoj za ubojstvo Madeleine McCann'', kazao je Wolters. Dodao je da policiji treba više informacija o tome gdje je Brueckner prije živio kako bi se moglo tražiti tijelo djevojčice.

Policija je identificirala zaposlenika hotela portugalskom Praia de Luzu, u kojem je 2007. godine odsjela obitelj McCann. Za njega se vjeruje da je Brueckneru dojavio da su vrata apartmana u kojem je bila Madeleine otključana, javlja Daily Mail.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene