Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubili četveročlanu obitelj

Njemački 'pristojni dečki' priznat će ubojstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Devetnaestogodišnji Nijemac koji je zajedno sa svojim vršnjakom suučesnikom ubio svoje roditelje i dvije sestre radi nasljeđivanja obiteljskog bogatstva, na suđenju će priznati krivnju, objavili su njegovi odvjetnici.

Dvojica srednjoškolaca pištoljima su 9. travnja navečer pobila članove obitelji. Susjedi iz maloga mjesta Eislingena kažu da su to bili pristojni dečki koji su sudjelovali u dobrotvornim akcijama i pomagali napuštenim životinjama. Prvo su ustrijelili sestre stare 24 i 22 godine koje su kod kuće u krevetu gledale televiziju. Zatim su otišli pred roditelje, 57-godišnjega oca i 55-godišnju majku, koji su večer proveli u obližnjem pubu te s njima krenuli prema kući, a ondje i njih ustrijelili.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Provedeno istraživanje Većina Nijemaca odobrava prihvat ranjivih skupina Afganistanaca, protive se i njihovoj deportaciji Slika nije dostupna Sve zbog pandemije Mi računamo na sezonu, ali jedni od naših najvjernijih turista izgleda ne planiraju putovanja ove godine

Mislio da će naslijediti obiteljski novac

Sutradan je mladić pozvao policiju i rekao da je netko provalio u stan i ubio mu roditelje i sestre. Policija nije našla ništa što bi upućivalo na provalu, ali je našla tragove baruta na rukama dvojice mladića. Policija kaže kako je optuženi sin, a tada mu je bilo 18 godina, vjerovao da će naslijediti obiteljski novac iz švicarske banke, ako cijela obitelj pomre. Suđenja, na kojem su se obojica pojavila u majicama s kapuljačama, trajat će do siječnja. Mediji ga neće pratiti jer su obojica bila maloljetna u vrijeme zločina. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene