Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Srbijanski predsjednik Tomislav Nikolić poručio je u subotu vladi da se 'ne igra' vlastitom stabilnošću do lipnja, jer Srbija 'puno toga ulaže' u pokušaj da dobije datum pristupnih pregovora s Europskom unijom.


U intervjuu beogradskoj televizijskoj postaji TV Prva, Nikolić je izrazio zadovoljstvo dosadašnjim radom vlade Srbije, ali i prokomentirao nagađanja o narušenoj stabilnosti izvršne vlasti. "Mene mogu pitati za savjet i ja im dajem savjet - ne igrajte se do lipnja zato što puno toga ulažemo u pokušaj da dobijemo datum za početak pregovora s EU", rekao je Nikolić za TV Prva.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Da se ne bi sjetili građani kako loše žive - mi imamo političkih događaja koliko god hoćete' Slika nije dostupna NOVA PORUKA LIDERIMA SRBIJE 'Što njih zabrinjava? Da ćemo mi ratovati?'

>> Nikolić će otkriti Titove tajne

Nikolić je u vezi stabilnosti vlade i povezivanja premijera Ivice Dačića s nekim od članova kriminalne skupine po vodstvom Darka Šarića, optuženog za trgovinu drogom, rekao kako je premijer pogriješio i da je odmah trebao objasniti sve što se događalo.

"Mislim da je pritisak na Dačića ogroman i da bi mu samo još falilo da ga i mi ostali (iz vladajuće koalicije) počnemo napadati i pitanje je kako bi uopće i psihički podnio takve napade", rekao je predsjednik Srbije.

Nikolić je ocijenio da bi novi izbori donijeli "novi raspored snaga u Srbiji". (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook