Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

MISTERIJ LETA MS804

Dvojica turskih pilota svjedočila o neobičnom susretu na nebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novo svjetlo na nesreću zrakoplova EgyptAira koji se srušio u Sredozemno more bacilo je svjedočenje dvojice turskih pilota.

Zrakoplov EgypeAira, koji je letio iz Pariza za Kairo, pao je iz za sada još neutvrđenih razloga prošlog četvrtka, a poginulo je svih 66 putnika i članova posade. Turski mediji izvještavaju kako su dvojica njihovih pilota, vidjeli objekt sa zelenim svjetlima, kako prolazi pokraj njihovog aviona kada su se približavali zračnoj luci Ataturk iz smjera Bodruma, i to oko 23.30 u četvrtak.

Prema Hurriyet Daily Newsu piloti su javili kontroli leta: 'Neidentificirani objekt sa zelenim svjetlima proletio je 600 do 900 metara iznad nas. Onda je odjednom nestao. Mislimo da je NLO.'

Zrakoplov EgyptAira srušio se sat vremena nakon toga, 800 kilometara dalje do čudnog susreta koji su prijavili piloti turskog zrakoplova. Ipak, radari u kontroli leta nisu zabilježili ništa što bi upućivalo na nepoznati objekt u zračnom prostoru.

Pilot EgyptAira zatražio je hitno slijetanje od grčke kontrole leta zbog, kako su prenijeli mediji neimenovana izvore, dima, odnosno vatre u zrakoplovu. Nakon toga kontakt je izgubljen, a Airbus A320 survao se u more s visine od 11 kilometara, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Boeingova avion kojemu su otpala vrata Drama u zraku Boeing u sve većim problemima: Avionu s više od stotinu putnika tijekom leta otpao dio krila Ilustracija On sve opovrgava Bivši premijer izbačen iz zrakoplova, posvađao se sa stjuardesom: Bio je pijan?

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene