Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Požar u ruskoj nuklearnoj podmornici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ruskoj nuklearnoj podmornici Dani Moskovsky buknuo je požar prilikom kojeg su poginula dva mornara. Podmornica se u trenutku izbijanja požara nalazila u blizini granice s Finskom.

Vojne vlasti tvrde da za sada nema opasnosti od širenja radijacije. Nuklearni reaktor isključen je odmah po izbijanju požara, a podmornica je odvučena u bazu na Barentsovom moru. 

Pročitajte i ovo Finska policija ispred osnovne u kojoj su tri maloljetne osobe ozlijeđene u pucnjavi incident u Finskoj Policija objavila detalje pucnjave u školi: Ubijen je 12-godišnji učenik, napadač ide u šesti razred Ruska podmornica kriza u Europi Ozbiljno upozorenje iz središta Europske unije: “Rusija se priprema za dugi sukob sa Zapadom”

- U rano jutro je došlo do požara na električnim instalacijama no nema opasnosti od radijacije., rekao je izvor u ruskom ministarstvu obrane.

U ruskim podmornicama često dolazi do nesreća, a najpoznatija je ona iz 2000. kada je u podmornici Kursk, koja je potonula u Barentsovom moru, poginulo 118 mornara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene