Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon najsnažnijeg bombardiranja

NATO: Ne znamo je li Gadafi živ ili mrtav

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
NATO je priopćio kako je noćas izveo jedno od najsnažnijih bombardiranja te da ne znaju je li nakon njega libijski vođa Moamer Gadafi živ ili mrtav.

'Svi NATO-vi ciljevi su bili isključivo vojni, što znači da su gađane samo vojne komande i bunkeri ', rekao je generalni brigadir NATO-a,  Talijan Claudio Gabellini, a piše Herald Sun.

Pročitajte i ovo Ilustracija EUFOR Althea NATO u susjednu zemlju šalje bataljun rezervnih snaga: "To je važna odluka za gašenje secesionističkih ideja" Njemački vojnik Panzerbrigade 45 Njemačka rasporedila prve vojnike u jednu NATO članicu: Za tri godine tamo će biti stalno prisutni

Na pitanje je li Gaddafi još uvijek živ, talijanski NATO general nije dao precizan odgovor. 'Nemamo nikakvih dokaza. Nije nam poznato što je Gadafi radio tijekom noći. Da vam kažem iskreno, nismo zainteresirani u njegove radnje. Naša je misija da zaštitimo civile od napada i drugih prijetnji, nismo u Libiji da bi tražili pojedince', odgovorio je. 

>> Gadafi za primirje, ali ne jednostrano

Nema izvještaja o šteti i žrtvama tijekom sinoćnjeg napada na dvije zgrade vlade, no liječnici su priopćili kako su u dvije eksplozije popucala stakla bolničkih prozora te kako je ozlijeđen šestogodišnji dječak.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene