Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sudac je naložio da se djevojci isplati simbolična nagrada u iznosu od 5200 kuna te joj je osobno zahvalio što je tog opasnog čovjeka privela pravdi.


Mark Willis, 39-godišnji nasilni seksualni predator iz Churchdowna u Engleskoj, završit će ponovo iza rešetaka zahvaljujući jednoj hrabroj mladoj dami (25) koja dvije godine trenira kickboxing i koja je u tom borilačkom sportu očito prilično dobra.

Vezani članci Provjereno: Zagrepčanin silovao pse - 4 Hoće li Zagrepčanin koji je godinama silova svoje pse odšetati slobodan? "Začuđuje kako sud ne promišlja da taj čovjek možda u ovom trenutku čini jednak zločin" Slika nije dostupna U Valpovu pokušaj silovanja: Žrtva u detalje opisala napadača

Willis je djevojku presreo i izudarao oko dva sata iza ponoći, no kada ju je počeo skidati u jednome vrtu u koji ju je ugurao, dočekalo ga je pakleno iznenađenje.

Brutalno silovana i isprebijana - Preminula nakon 40 godina kome

Djevojka je uspjela oko njegovog vrata omotati noge te ga je stala gušiti sve dok se Willis nije onesvijestio, prenosi Daily Mail.

Prethodno ga je pokušala svladati i pomoću poluge na ruci, no na njezinu žalost u tome nije uspjela nakon čega joj je zadao novi niz udaraca u glavu.

Engleski mediji nisu precizirali kada se taj napad zbio, kao što iz pravnih razloga nisu smjeli otkriti identitet junakinje, ali su napomenuli da je porota u utorak Willisa osudila za seksualni napad.

Tri žene otele muškarca u crnom BMW-u i potom ga višekratno silovale

Sudac Krakljevskog suda William Hart je ujedno naložio da se djevojci isplati simbolična nagrada u iznosu od 500 funti (oko 5200 kuna) te joj je osobno zahvalio što je tog opasnog čovjeka privela pravdi.

Willis je jednu zatvorsku kaznu već odležao, kada je 2011. godine prebio jednog muškarca i njegovu djevojku stao odvlačiti prema svom kombiju u namjeri da je siluje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook