Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naletio je na pravu

Nasilnik htio silovati kickboxericu, ona ga skoro ugušila nogama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sudac je naložio da se djevojci isplati simbolična nagrada u iznosu od 5200 kuna te joj je osobno zahvalio što je tog opasnog čovjeka privela pravdi.

Mark Willis, 39-godišnji nasilni seksualni predator iz Churchdowna u Engleskoj, završit će ponovo iza rešetaka zahvaljujući jednoj hrabroj mladoj dami (25) koja dvije godine trenira kickboxing i koja je u tom borilačkom sportu očito prilično dobra.

Pročitajte i ovo Ilustracija ubacili joj "prozirnu kapljicu"? Kruži uznemirujuća snimka o brutalnom silovanju djevojke: "Nađena je u garaži sva krvava, bez gaćica, raščupana..." Ilustracija osuđen na 8 godina Silovatelj opsjednut likom iz filma bolesno manipulirao žrtvom: "On je opasan predator"

Willis je djevojku presreo i izudarao oko dva sata iza ponoći, no kada ju je počeo skidati u jednome vrtu u koji ju je ugurao, dočekalo ga je pakleno iznenađenje.

Brutalno silovana i isprebijana - Preminula nakon 40 godina kome

Djevojka je uspjela oko njegovog vrata omotati noge te ga je stala gušiti sve dok se Willis nije onesvijestio, prenosi Daily Mail.

Prethodno ga je pokušala svladati i pomoću poluge na ruci, no na njezinu žalost u tome nije uspjela nakon čega joj je zadao novi niz udaraca u glavu.

Engleski mediji nisu precizirali kada se taj napad zbio, kao što iz pravnih razloga nisu smjeli otkriti identitet junakinje, ali su napomenuli da je porota u utorak Willisa osudila za seksualni napad.

Tri žene otele muškarca u crnom BMW-u i potom ga višekratno silovale

Sudac Krakljevskog suda William Hart je ujedno naložio da se djevojci isplati simbolična nagrada u iznosu od 500 funti (oko 5200 kuna) te joj je osobno zahvalio što je tog opasnog čovjeka privela pravdi.

Willis je jednu zatvorsku kaznu već odležao, kada je 2011. godine prebio jednog muškarca i njegovu djevojku stao odvlačiti prema svom kombiju u namjeri da je siluje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene