Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ovo postaje trend

Tri žene otele muškarca u crnom BMW-u i potom ga višekratno silovale

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žene su preplašenog čovjeka najprije stale maziti kako bi ga uzbudile, no budući da im nikako nije polazilo za rukama ukrutiti njegov penis, natjerale su ga da u sebe unese zasad nepoznatu tekućinu.

Neimenovani muškarac (33) iz Port Elizabetha u Južnoafričkoj Republici prije nekoliko je dana višekratno silovan u crnome BMW-u nakon što su ga tri žene prisilile da uđe u automobil pod prijetnjom pištoljem.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel Policija u Vukovaru, ilustracija Podignuta optužnica Optuženi napadači na skupinu djece u Vukovaru: Za četvoricu se traži produljenje istražnog zatvora, za petog mjera opreza, a šesti je u bijegu

Od ove bolesti boluje oko 150 milijuna ljudi - Znanstvenici tvrde: 'Pronašli smo lijek'

Žene su preplašenog čovjeka najprije stale maziti kako bi ga uzbudile, no budući da im nikako nije polazilo za rukama ukrutiti njegov penis, natjerale su ga da u sebe unese za sada nepoznatu tekućinu što je u konačnici kod njega izazvalo erekciju. Potom su ga višekratno silovale, te njegovu spermu pohranile u plastične vrećice i otišle.

Dobro organizirana banda 'hara' internetom - Javio nam se 'prevarant iz Koprivnice'

List Times Live navodi da je nekoliko sličnih slučajeva zabilježeno i u Gautengu, pa je policija otvorila hitnu istragu kako bi utvrdila što se događa.

"Užasno smo zbunjeni. Ovakvo što je dosad neviđeno", priznao je policajac Mncedi Mbombo, koji je medijima napomenuo to da je žrtva silovanja potpuno istraumatizirana.

Pila je sok od mrkve 8 mjeseci - nećete vjerovati što se dogodilo!

"Stale su ispred njega, tobože kako bi ih uputio prema New Brightonu. Međutim, kada je krenuo objašnjavati vozačici kako da do tamo dođe, druga mu se žena prikrala iza leđa, izvadila pištolj i natjerala ga da uđe u automobil u kojemu je, petstotinjak metara dalje, seksualno iskorišten", prepričao je Mbombo. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene