Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

NASA, koja je nedavno objavila zapanjujuće otkriće o postojanju vode na Marsu, najavila je još jednu uzbudljivu spoznaju.


Na svojim službenim internetskim stranicama NASA je objavila da će u četvrtak, 5. studenog, Znanstveni i geofizički odjel istraživanja objaviti ključna znanstvena otkrića misije na Marsu, a za objavu ove velike informacije osigurali su i praćenje uživo na njihovoj stranici.

Vezani članci NASA i metla Svi se odazvali na ''NASA-in izazov'' koji je moguće izvesti samo jednom godišnje i jako se iznenadili Slika nije dostupna OTKRILI TEKUĆU VODU NA MARSU? NASA najavila 'veliko znanstveno otkriće'

Nakon objave priopćenja, internet je 'poludio' od prognoze mogućih scenarija i pretpostavki o tome što bi mogli objaviti. Posljednji put kada je NASA najavila objavu velike vijesti doznali smo za otkriće vode na Marsu.

15 GODINA MEĐUNARODNE SVEMIRSKE POSTAJE NASA obilježava važnu obljetnicu

Internet zajednica cijeli dan pogađa čime bi nas mogli iznenaditi. Pretpostavke koje imaju najviše zagovaratelja su odgovor na pitanje kako je Mars izgubio atmosferu, je li na Marsu moguć život, ali i pretpostavka koja kaže kako sutrašnja objava uopće neće imati veze sa Marsom. Nagađanja su došla toliko daleko da neki tvrde da će NASA objaviti postojanje izvanzemaljskog života.

Novinsku konferenciju koja će biti održana u 14 sati po lokalnom vremenu održat će vodeći znanstvenik misije na Marsu, Michael Meyer.

Na svojem službenom Twitter profilu objavili su kako će vijest biti iznimno 'uzbudljiva', a objava stiže netom nakon što je NASA proslavila 15. godišnjicu postojanja Međunarodne svemirske postaje u kojoj se trenutno nalazi šest astronauta.

 

 

Između ostalo, NASA je danas objavila i oglas za regrutaciju u svoje redove astronauta. Na Međunarodnoj svemirskoj postaji, od njezina lansiranja u studenom 2000. godine izmijenilo se oko 220 astronauta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook