Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tvrda birokracija

Napisali kaznu djevojčici zbog prodaje limunade!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri čuvara Riverside Parka u New Yorku svoju su 'moć' pokazali na 10-godišnjoj Clementine Lee nakon što su je zatekli kako u parku prodaje limunadu bez dozvole.

Clementine Lee, koja živi nedaleko parka, već je neko vrijeme žarko željela imati štand s limunadom pa je iskoristila lijepo vrijeme kako bi si napokon ispunila želju. 'Bio je tako vruć dana i mislila sam da bi ljudima dobro došlo hladno piće', kazala je djevojčica za The new York Post.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki

Posao je zaista cvjetao. Djevojčica je bila presretna, a i njezin 49-godišnji otac Richard koji je fotografirao uspješan 'biznis' svoje ljubimice. Limunadi su naime, dodali i domaće čokoladne kekse koje su sami ispekli. No, sreća nije dugo trajala. Već nakon 20-ak minuta, točnije nakon što su prodali 10 čaša limunade po 50 centi i 10-ak čokoladnih keksa, pojavili su se čuvari reda i zakona.

'Prišli su nam nonšalantno, no onda su na jednostavno opkružili. Bili su vrlo neprijateljski raspoloženi i cijelo vrijeme su ponavljali: Gdje vam je dozvola? Gdje vam je dozvola?', ispričao je Clementinein otac te dodao kako su nakon priznanja da nemaju dozvolu redari su se bacili na pisanje kazne od 50 dolara unatoč protestima mnogobrojnih prolaznika. No, nakon što je priča objavljena u njujorškim novinama, direktor parka Adrian Benepe objavio je kako će kazna biti poništena, jer su redari krivo protumačili pravilnik parka, a njih će poslati na doškolovanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene