Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kevin Fiore, građevinar iz Staffordshirea, nakon razvoda od svoje supruge odlučio je dosovno svu bračnu stečevinu prepoloviti na pola.


Ogorčen zahtjevom za razvod bivše supruge uzeo je pilu u ruke, ušao u kuću, koju su donedavno supružnici djelili za zajednički suživot, i počeo rezati namještaj na pola. Na putu bijesnom muškarcu tako su se našli garderobni ormar, stol za blagovanje, ladice i ostalo pokućstvo.

Vezani članci Melania Trump, Donald Trump Zbog posljednjih objava na Twitteru Melanije Trump više nitko ne vjeruje da voli svog supruga Tim Robbins i Gratiela Branusi Nitko nije ni znao da su se vjenčali, a on već traži rastavu od 33 godine mlađe supruge

Nakon što je prepolovio pokućstvo dijelove je značio etiketama 'Kevinov dio', dajući supruzi do znanja da polovica namještaja u kući pripada njemu.

>> Zatražila rastavu jer suprug nije promijenio status u 'oženjen'

Fiore nije samo uništio pokućstvo već i kupaonu te je preko zidova bivšoj supruzi ispisao uvredljive poruke. Idući dan, nakon što su se emocije vjerojatno slegnule, Fiore je bivšoj supruzi poslao pismo isprike. Nakon uhićenja, policiji je priznao da je jednostavno puknuo i da je sve krenulo nizbrdo.

Fiore je osuđen na dvije godine uvjetne kazne nakon što je priznao da je sad već bivšoj supruzi uništio namještaj i unutrašnjost doma. Fiore trenutno živi sa kćerkom iz prvog braka jer je u međuvremenu, nakon kraha građevinskog sektora u cijelom svijetu, i sam bankrotirao. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.