Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Facebook uništio brak

Zatražila rastavu jer suprug nije promijenio status u 'oženjen'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlada Indijka podnijela je zahtjev za rastavom braka jer njezin suprug na svom profilu na Facebooku još uvijek nije napisao da je oženjen.

Mlada je žena u dogovoreni brak stupila prije samo dva mjeseca, a 31-godišnji suprug tvrdi da je jednostavno zaboravio promijeniti status.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Drugačija slika Ovo su državnici koji su čestitali Putinu na pobjedi na izborima: "Naš stariji brat je trijumfirao, to je dobar znak za svijet" Indija otkrila krijumčarsku mrežu koja ljude na prevaru šalje u rusko-ukrajinski rat Najmanje 35 završilo na bojištu Otkrivena krijumčarska mreža: Ljude su na prijevaru slali na front u Rusiji

No, to nije spriječilo 28-godišnju informatičarku da na obiteljskom sudu u Aurangabadu podnese zahtjev za rastavom, i to zato što više ne može vjerovati svom novopečenom suprugu. Nije se predomislila ni nakon što je suprug pristao promijeniti status, pa čak i deaktivirati svoj profil na Facebooku.

'Žena nije htjela ostati u braku, kaže da bi joj suprug mogao raditi iza leđa te mu ne može vjerovat', rekao je odvjetnik P. Subhash. Sudac je na kraju odredio da par mora proći kroz šest mjeseci bračnog savjetovanja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene