Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravični terorizam

MVPEI: Nema informacija o državljanstvu ubijenih u Parizu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo vanjskih i europskih poslova objavilo je u subotu ujutro da još uvijek nije primilo nikakvu službenu obavijest francuskih vlasti o državljanstvu žrtava sinoćnjeg terorističkog napada u Parizu u kojemu je po posljednjim informacijama ubijeno više od 120 osoba.

'Ministarstvo vanjskih i europskih poslova još nije primilo nikakvu službenu obavijest francuskih nadležnih institucija o državljanstvu žrtava sinoćnjeg terorističkog napada u Parizu. Veleposlastvo RH u Francuskoj u stalnom je kontaktu s francuskim nadležnim tijelima i čim budemo imali službene informacije objavit ćemo ih', kaže se u priopćenju.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..." Slika nije dostupna U Maroku Prije mjesec dana uhićen brat organizatora pariških napada

'Ministarstvo vanjskih i europskih poslova osuđuje ovaj suludi teroristički akt te izražava sućut obiteljima i prijateljima žrtava, francuskom narodu i vladi', dodaje se u priopćenju.

NOĆ UŽASA U PARIZU Svjedoci opisuju stravične trenutke: 'Kalašnjikovom su pucali po ljudima! Počela je panika, svi su trčali, saplitali se...'

Ranije je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na svom profilu na Twitteru objavila na engleskom jeziku 'kako je šokirana napadima u Parizu i ožalošćena zbog gubitka tolikih života'.

'Hrvatska je s francuskim narodom', poručila je Grabar Kitarović. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene