Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga za obitelji

PRIJE 30 GODINA OSTAVLJEN JE U WC-U 'Ne želim nikoga uništiti, samo želim znati tko sam'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trideset godina nakon što su ga kao bebu ostavili u wc-u zračne luke Gatwick, Steve Hydes uputio je javni apel svojim biološkim roditeljima da se jave.

Ostavljen je u ženskom zahodu zamotan u dekicu. Žena koja ga je pronašla radila je u duty free shopu. Kazala je kako je bio čist i u dobrom stanju. Mediji su ga nazvali 'Gary Gatwick' po maskoti zračne luke - medvjediću. Usprkos tome da je bio na naslovnicama najrelevantnijih britanskih medija, njegovi roditelji nisu se javili.

'Nemam ono što većina drugih ljudi ima - obiteljsku povijest. Dođete kod doktora koji vas pita je li toga i toga bilo u vašoj obitelji - a ja ne znam što reći. Za mene je to samo praznina. Želio bih znati što se dogodilo i zašto, želio bih znati više o tome tko sam', kaže Steve Hydes kojeg je usvojila obitelj za koju kaže da mu je osigurala sjajno djetinjstvo u kojem je dobio i tri sestre.

Povezao se s udrugom 'Nestali' u kojoj vjeruju da su pronašli dva uzorka DNA koji bi mogli ukazivati na srodstvo sa Steveom.

'Nitko iz moje biološke obitelji ne bi me se trebao bojati. Nisam ljut na njih. Očito je da su krenuli dalje, da dans imaju možda drugu djecu i drugi život, i ja im to ne želim uništiti. Samo želim znati tko sam', poručio je Steve Hydes a prenosi Sky News.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene