Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Surfanje u sumrak

Morski pas ugrizao surfera za ruku, muškarac ga drugom udario i oslobodio se ralja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australski surfer oporavlja se nakon što ga je napao morski pas na popularnoj plaži sjeverno od Sydneyja.

Muškarac je surfao u sumrak, vrijeme, kako kažu u nadležnim australskim službama, u koje se morski psi hrane, te je osjetio da mu nešto vuče ruku. Kada je shvatio da ga vuče morski pas, udario ga je drugom rukom, piše Telegraph.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sve češći napadi Strašna tragedija u Australiji: Surfer umro nakon napada morskog psa, policija zatvorila plaže Slika nije dostupna Stravičan ožiljak Evo što se dogodi surferima koji daskaju tamo gdje ne smiju

'28-godišnjeg muškarca ugrizao je morski pas u području podlaktice i zgloba te ima probodne rane, kazao je glasnogovornik bolnice Gosford u koju je prebačen mladić.

>> Morski pas mu odgrizao obje noge

'Kada sam došao na plažu, vidio sam ženu kako drugom surferu viče neka izađe iz vode, da je vidjela morskog psa. Nisam tada još znao da je jedan surfer već ugrižen. Odjednom sam vidio da na plaži leži jedan surfer, a oko njega je bilo nekoliko ljudi. Kada sam se približio vidio sam krv posvuda oko tog muškarca i njegove daske za surfanje', ispričao je svjedok Jack Gencher te dodao kako su mu rekli da je morski pas bio dugačak oko dva metra te ga je surfer udario s drugom rukom i doplivao do obale, javlja Reuters.

'Rekao nam je da je bio na dasci za surfanje i da ga je morski pas ugrizao za ruku', kazao je Adam Harpaz koji je pričao s ozlijeđenim surferom.

Morski psi borave u vodama Australije, ali napadi na ljude veoma su rijetki.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene