Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žena s velom

Mladenku razbjesnila cijena frizure: Izletjela iz salona i frizeru razbila auto

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Njemačka mladenka uoči svoga vjenčanja ovog vikenda ljutnju zbog preskupe svadbene frizure pokazala je udarivši vozilo svojeg frizera, objavila je u nedjelju policija.

32-godišnja mladenka ljutita je izletjela iz frizerskog salona u gradu Hofu u južnoj pokrajini Bavarskoj, a da nije platila punu cijenu za frizuru, izvijestila je policija.

Potom se zabila u auto frizera.

Policija vodi istragu protiv nje zbog dva prekršajna djela. Policijski glasnogovornik nije mogao reći je li se žena tog dana ipak udala.

"Prekršaji nisu bili prepreka s policijske strane", rekao je.

Pročitajte i ovo Pucnjava u Zagrebu - 2 Napad u Španskom Namamili muškarca na ulicu pa ga upucali: Policija objavila nove detalje pokušaja ubojstva u Španskom

Prema istrazi, žena je u subotu odbila platiti veću cijenu za svadbeni stajling. Umjesto toga samo je bacila iznos za normalne frizure na pult i bijesna izjurila iz salona.

Nakon toga, prema svjedocima, žena s velom autom se zabila u drugi parkirani automobil ispred salona i potom pobjegla s mjesta nesreće.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesretan slučaj Muškarac iz Belgije pao na Peristilu i preminuo: Hitna pomoć ga nije uspjela spasiti, čekaju se rezultati obdukcije

Na temelju upečatljivog opisa osobe brzo je utvrđen identitet žene koja je skrivila nesreću, stoji u policijskom izvješću. Oštećeni automobil pripadao je frizeru.

Patrolno vozilo tog je dana otišlo do kuće ljutite mušterije kako bi obavilo očevid na njezinu automobilu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene