Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesretan slučaj

Muškarac iz Belgije pao na Peristilu i preminuo: Hitna pomoć ga nije uspjela spasiti, čekaju se rezultati obdukcije

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac iz Belgije preminuo je nakon što je pao na Peristilu ispred katedrale Svetog Duje u nedjelju.

Belgijski državljanin, rođen 1949. godine, preminuo je u Splitu u nedjelju nakon što se srušio oko 10:40  ispred katedrale Svetog Duje, a riječ je o nesretnom slučaju, doznaje DNEVNIK.hr u splitsko-dalmatinskoj policiji. 

Po dojavi o nesreći, na teren su odmah izašli djelatnici Hitne pomoći koji su utvrdili da stariji muškarac ima ozljedu glave te su odmah krenuli s reanimacijskim postupkom, no on je preminuo na mjestu događaja.

Policija je izašla na mjesto događaja i obavila očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti te ga tretira kao nesretnik slučaj.

Pročitajte i ovo Dotrajalo vozilo sanitetskog prijevoza Vozili ga u dotrajalim kolima FOTO Pacijent ozlijedio glavu nakon što su propala neispravna kolica, djelatnici očajni: "Primorani smo potražiti pomoć"

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na A1 Jedna osoba poginula Užas na A1: Žena je u kritičnom stanju nakon prevrtanja autobusa, čeka se njegovo uklanjanje, a policija poziva na krajnji oprez

''U tom događaju nisu utvrđeni elementi kaznenog djela. Oko 10:44 minute pozvani su djelatnici hitne pomoći zbog čovjeka koji je pao. Oni su izašli na teren te su ondje reanimirali čovjeka. On je preminuo. Na tijelu nema tragova nasilne smrti. Državni odvjetnik je naložio da se obavi obdukcija da bi se utvrdio točan uzrok smrti'', kazala je za DNEVNIK.hr glasnogovornica splitsko-dalmatinske policije Antonela Lolić.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene