Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad u Španskom

Namamili muškarca na ulicu pa ga upucali: Policija objavila nove detalje pokušaja ubojstva u Španskom

Pucnjava u Zagrebu - 2
Pucnjava u Zagrebu - 2 Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Policija je objavila nove informacije o pokušaju ubojstva u Zagrebu koje se dogodilo na području Ulice Dobriše Cesarića. Ženska osoba koja je u pritvoru sada je osumnjičena za pomaganje pri počinjenju pokušaja ubojstva.

Nakon pokušaja ubojstva u Zagrebu u petak, policija je objavila novo priopćenje.

Sumnja se da je osumnjičena ženska osoba po prethodnom dogovoru s počiniteljem, putem mobitela kontaktirala 44-godišnjaka i dogovorila sastanak na području Ulice Dobriše Cesarića. Nedugo zatim, osumnjičena i počinitelj su se BMW-om dovezli do dogovorene adrese. Nakon toga su se počeli svađati počinitelj i 44-godišnjak.

Nakon prvotnog verbalnog sukoba, muškarac poznat policiji za kojim se intenzivno traga, je ispalio jedan hitac iz vatrenog oružja i pogodio 44-godišnjaka, dok je on zajedno s osumnjičenom pobjegao s mjesta događaja automobilom s kojim su došli.

Pročitajte i ovo Pucnjava u Zagrebu - 1 JUTRO NAKON STRAVE Oglasila se policija o pokušaju ubojstva u Španskom, ravnatelj bolnice o stanju žrtve: "Životno je ugrožen"

"Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu", priopćila je policija u nedjelju. Osumnjičena za pomaganje pri počinjenju pokušaja ubojstva.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene