Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvela Eminemovu pjesmu

VIDEO Mlada Hrvatica oduševila žiri njemačkog showa: "Naježila sam se od glave do pete"

Emma Filipović oduševila žiri i publiku
Emma Filipović oduševila žiri i publiku Foto: Screenshot
Mlada Hrvatica Emma Filipović svojom je izvedbom Eminemove pjesme oduševila žiri i publiku glazbene emisije Voice Kids.

Emma Filipović (14), Hrvatica s austrijskom adresom, nastupom u njemačkoj inačici glazbene emisije Voice Kids oduševila je i žiri i publiku.

Ondje je na blind audiciji izvela Eminemovu pjesmu "Mockingbird", a na pozornici se pojavila u ružičastoj hudici i širokim trapericama. Do kraja nastupa prema njoj su se okrenuli svi članovi žirija da bi njezin nastup mogli i pogledati.

Pročitajte i ovo Paulina Cetina TELEMACH DONOSI Upoznajte Ameyshouse: Streamericu koja je hobi pretvorila u posao i od njega dobro zarađuje

Alvaro Soler, poznati njemački pjevač, nakon nastupa Emmu je pozvao na bis te su skupa ponovo otpjevali istu pjesmu i još jednom oduševili publiku. Međutim, ona je mentore ipak izabrala Smudu i Michi Becka iz hip-hop benda Fantastischen Vier.

Njezin je nastup ubrzo stigao na prvo mjesto trendinga na njemačkom YouTubeu, a snimke su se proširile društvenim mrežama. Dva videa na kanalu Voice Kids – Emmino predstavljanje te njezin nastup – u nekoliko su dana pogledana gotovo tri milijuna puta.

"Naježila sam se od glave do pete. Ova mala je bolja od Eminema... Ovo je bilo toliko dobro... Cura je rasturila. Ovo je nevjerojatno", neki su od komentara njezina nastupa.

@origpxad Exklusiv vorab Eminem - Mockingbird (Emma) The Voice Kids 2023 - Trim | #thevoicekids #tvk ♬ Originalton - pxad

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene