Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za još jednom se traga

Mještani u strahu nakon užasa u malom selu u susjedstvu: Žena u šumi pronađena polugola i vezana

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Mještani sela Tumare u BiH u velikom su strahu nakon što je njihova sumještanka jučer u šumi pronađena svezana i polugola.

U zabačenom selu Tumare, koje je dio općine Lukavac u BiH, jučer je u šumi pronađena polugola i svezana 50-godišnja mještanka. Načelnik Edin Delić rekao je da je medicinski zbrinuta, a da je napadač ušao kroz prozor.

Ovaj slučaj uznemirio je mnoge jer ondje još uvijek traje potraga za drugom starijom mještankom Jovankom Đurić, koja je nestala 30. srpnja. Na predmetu nestale radi se intenzivno, ali policija nije došla do konkretnijih informacija. U kući je živjela sama, pa se sumnjalo da je napustila dom ili da se dogodila nekakva nesreća.

"Kada se dogodio prvi nestanak, razgovarali smo s obitelji i trudili se da ne eskalira sve u medije, pogotovo nakon situacija koje su se događale. Nakon ovog događaja od jučer to je bilo nemoguće. U strahu su i mi smo zabrinuti. Surađujemo i s općinom Petrovac, koja graniči s našom. Svi su uznemireni. Tu je federalni ministar, a tužiteljstvo i policija s povećanim kapacitetima sudjeluju u potrazi za nestalom", rekao je Delić za N1.

Pročitajte i ovo Zrakoplov pao na autocestu u Maleziji strava u Maleziji VIDEO Dramatična snimka: Avion pao na autocestu, poginulo devetero ljudi

Pročitajte i ovo U bunaru pronađeno tijelo bebe teško ubojstvo Ovo je bunar u koji je bačena beba, oglasio se stočar koji ju je našao: ''Užasnut sam. Otad ne spavam''

Svi nadležni uputili su se u Tumare. "Stalo nam je da vratimo osjećaj sigurnosti", istaknuo je načelnik.

Predsjednik tumarske mjesne zajednice Ljubiša Mijatović rekao je da su dvije osobe zbog straha već napustile selo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene