Obavijesti Video Pretražite Navigacija
teško ubojstvo

Ovo je bunar u koji je bačena beba, oglasio se stočar koji ju je našao: ''Užasnut sam. Otad ne spavam''

U bunaru pronađeno tijelo bebe
U bunaru pronađeno tijelo bebe Foto: Nikola Mraovic/Pixsell
Ličko-senjska policija uhitila je ženu koja je osumnjičena da je ubila novorođenče. Oglasio se i muškarac koji je našao bebu.

Zbog osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva ličko-senjski policajci uhitili su ženu. Ona je zatim predana pritvorskom nadzorniku i protiv nje je podnesena kaznena prijava nadležnom odvjetništvu.

Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave ličko-senjske dovršili su opsežno i složeno kriminalističko istraživanje povodom pronalaska tijela novorođenčeta na području Perušića, koje je pronađeno 4. kolovoza 2023. godine.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zakopane kosti i glava Strava na Balkanu: Vodoinstalateri u WC školjci pronašli raskomadano tijelo bogataša

Pročitajte i ovo Davor Filipović, ministar Ministar o cijenama Davor Filipović: "Nikad ne bih kupio kilo i pol odojka za 60 eura"

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičena 20-godišnja hrvatska državljanka počinila kazneno djelo teškog ubojstva.

Imajući u vidu zaštitu i dobrobit obitelji, policija nije u mogućnosti iznositi više detalja provedenih izvida kriminalističkog istraživanja.

Portal Slobodna Lika objavio je da je mrtvo novorođenče pronađeno u naselju Prvan Selo kod Perušića te da je bilo umotano u crnu vreću i bačeno u bunar pun vode.

Pronašao ga je stočar kada je došao uzeti vode iz bunara da bi napojio stoku.

''Toliko sam užasnut da ne znam što bih uopće rekao. Sve što sam mogao i znao, odmah sam rekao policiji. Otad ne spavam. Užasno je to. Idete po vodu i onda se skamenite zbog onog što vidite. Ne možete vjerovati svojim očima. Bez riječi sam'', ispričao je stočar za Jutarnji list.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene