Obavijesti Video Pretražite Navigacija
strava u Maleziji

VIDEO Dramatična snimka: Avion pao na autocestu, poginulo devetero ljudi

Zrakoplov pao na autocestu u Maleziji
Zrakoplov pao na autocestu u Maleziji Foto: BFM News/World Source News 24/7/Platforma X
Privatni avion sa šestero putnika i dva člana posade srušio se na autocestu u Maleziji. Kako navode tamošnji mediji, poginulo je najmanje devetero ljudi.

Luksuzni privatni zrakoplov srušio se i eksplodirao na malezijskoj autocesti, a navodno je poginulo najmanje devetero ljudi.

  Pročitajte i ovo U bunaru pronađeno tijelo bebe teško ubojstvo Ovo je bunar u koji je bačena beba, oglasio se stočar koji ju je našao: ''Užasnut sam. Otad ne spavam''

Zrakoplov je prevozio šestero putnika uz dva člana posade, a oko 15 sati pao je na autocestu gradu Elmina u Shah Alamu, pokrajini Selangor nakon polijetanja s otoka Langkawi.

Na društvenim mrežama pojavila se snimka posljedica nesreće na kojoj se vidi olupina srušenog zrakoplova na travi uz autocestu iz koje izlazi gusti crni dim.

Mještanin koji je svjedočio padu rekao je da su pilot i jedan putnik poginuli na mjestu nesreće, ali još uvijek se čeka službena potvrda.

  Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković Tražio deportaciju Plenković o zatvorenim hrvatskim navijačima: "Nije realno da su svi jednako odgovorni za nered"

"U zrakoplovu je bilo ukupno šest putnika i dvoje članova posade i njihovo stanje tek treba biti potvrđeno", rekao je šef civilnog zrakoplovstva, piše Daily Mail

Policija je u međuvremenu priopćila da je motociklist na kojeg se srušio zrakoplov preminuo na licu mjesta.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene