Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko je ona?

Srbija: Policija u potrazi za misterioznom ženom osumnjičenom za ubojstva!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na dokaznom materijalu s nekoliko mjesta zločina pronađen je ženski DNK.

Srbijanska policija traga za ženskom osobom koja je, sumnja se, sudjelovala u najmanje dvije likvidacije te u trgovini narkoticima. Tragovi njenog DNK pronađeni su na eksplozivu kojim su ubijeni R.J., stric zaštićenog svjedoka u slučaju protiv narko bossa Darka Šarića, te R.M. koji je osuđivan radi trgovine narkoticima. Njezin DNK pronađen je i na heroinu zapljenjenom kod Kraljeva.

Pročitajte i ovo Zaplijena marihuane u Kaštelima Zaplijena u Kaštelima Spazio policiju pa krenuo bježati: Nije stigao daleko, a kod sebe je imao veću količinu droge Danka Ilić Stravičan zločin Pojavila se slika automobila koji je udario Danku: Oglasio se i otac jednog od uhićenih

Dodatne analize i vještačenja trebala bi pokazati je li ova misteriozna žena povezana s još nekim zločinima.

AFERA U SRBIJI: Uhićen svodnik elitnih prostitutki, otkrivena imena klijenata

'Još pokušavamo otkriti tko je ona, ali to, za sada, ide teško. Sam DNK ne znači ništa kad nemamo konkretnu osobu s kojom ga možemo usporediti. Napad na ubijene je izvršen eksplozivom, na gotovo identičan način, a tijekom očevida pronađen je isti, ženski DNK', rekao je izvor za Večernje novosti.

Tajanstvena žena je, po svemu sudeći, dio organizirane kriminalne skupine. Teško je reći bavi li se ta skupina samo trgovinom eksplozivom i narkoticama budući da postoje jake indicije da se radi o skupini koja se bavi i naručenim ubojstvima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene