Strah i panika zavladali su u glavnom ruskom gradu nakon što su u kratkom vremenskom razdoblju pronađena tijela dviju ženskih osoba umotanih u crne vreće.

Galerija


Moskovska policija otkrila je žrtve u napuštenim kovčezima koji su ostavljeni u različitim gradskim četvrtima u razmaku od samo tri tjedna. Forenzičari zasad još uvijek nisu uspjeli pronaći povezanost između ubijenih žena, piše Daily Mail.

Vezani članci Filipa Zavladava priveli u Zatvorsku bolnicu Pod jakom policijskom pratnjom trostruki ubojica iz Splita stigao u Svetošimunsku U centru Splita upucana trojica muškaraca - 1 Društvenim mrežama šire se zabrinjavajuće poruke podrške osumnjičenom za trostruko ubojstvo

No, pretpostavljaju kako je riječ o istom ubojici, pa policija upozorava ženske osobe da pripaze na sebe i obrate pažnju ako bilo što čudno primijete dok su vani.

Identiteti pronađenih žena nisu poznati. Druga žrtva pronađena je ovog petka u blizini jednog velikog trgovačkog centra u južnom dijelu Moskve. Na leđima je imala tetovažu krune, a pretpostavlja se da je u dobi između 18 i 25 godina. Bila je gola, no na njezinom tijelu nisu pronađeni tragovi silovanja.

Prvo tijelo pronađeno je još 8. kolovoza blizu igrališta u parku Vorontsovsky, a kao i druga žena, i ova je bila u crnom kovčegu. Ni u ovom slučaju nisu pronađene tjelesne ozljede.

Policija radi na tome kako bi što prije rasvjetlila okolnosti oko ovih misterioznih ubojstava.