Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojica još na slobodi

Misteriozna ubojstva u Moskvi: U samo 3 tjedna pronađene dvije mrtve djevojke u crnim kovčezima

Policija u Moskvi (Foto: AFP)
Policija u Moskvi (Foto: AFP) Afp
Aktualno Galerija +0 Policija u Moskvi (Foto: AFP) Galerija 1/1 >>
Strah i panika zavladali su u glavnom ruskom gradu nakon što su u kratkom vremenskom razdoblju pronađena tijela dviju ženskih osoba umotanih u crne vreće.

Moskovska policija otkrila je žrtve u napuštenim kovčezima koji su ostavljeni u različitim gradskim četvrtima u razmaku od samo tri tjedna. Forenzičari zasad još uvijek nisu uspjeli pronaći povezanost između ubijenih žena, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin i Emomali Rahmon Nakon napada u Moskvi Rusija proširila istragu i na Tandžikistan: Nadgledat će ju sam vrh države Jutro nakon terorističkog napada u Moskvi Dojava o bombi Nova drama u Moskvi: Evakuirana bolnica u kojoj se liječe žrtve terorističkog napada

No, pretpostavljaju kako je riječ o istom ubojici, pa policija upozorava ženske osobe da pripaze na sebe i obrate pažnju ako bilo što čudno primijete dok su vani.

Identiteti pronađenih žena nisu poznati. Druga žrtva pronađena je ovog petka u blizini jednog velikog trgovačkog centra u južnom dijelu Moskve. Na leđima je imala tetovažu krune, a pretpostavlja se da je u dobi između 18 i 25 godina. Bila je gola, no na njezinom tijelu nisu pronađeni tragovi silovanja.

Prvo tijelo pronađeno je još 8. kolovoza blizu igrališta u parku Vorontsovsky, a kao i druga žena, i ova je bila u crnom kovčegu. Ni u ovom slučaju nisu pronađene tjelesne ozljede.

Policija radi na tome kako bi što prije rasvjetlila okolnosti oko ovih misterioznih ubojstava.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene