Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završena istraga

Ministar srpske policije: Oružje pronađeno u blizini Vučićeve kuće je s hrvatskog i BiH ratišta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srpski ministar policije izvijestio je da je istraga o oružju pronađenom sinoć u blizini kuće srpskog premijera Aleksandra Vučića završena, a DNK analiza trebala bi biti poznata večeras.

Ministar unutarnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović rekao je da je istraga o oružju pronađenom ispred obiteljske kuće premijera Aleksandra Vučića završena i da se čeka DNK rezultat.

Pročitajte i ovo Grafiti Nepoznati autor U blizini škole u kojoj je počinjen masakr osvanula čestitka Vučiću: "Srbija je vječna..." Aleksandar Vulin Sramotan ispad pred kamerama VIDEO Vulin brutalno izvrijeđao Hrvatsku: "Misle da su kapo, a svi su ustaše. Pitao sam i Gotovinu je li ustaša"

''Kasnije večeras čekamo rezultate DNK analize te se utvrđuje može li se ta osoba usporediti s nekim iz naše baze podataka'', rekao je Stefanović.

Istragom je do sada utvrđeno porijeklo dijela naoružanja pronađenog u Jajincima nedaleko od kuće premijera, rekao je Stefanović. Otkrio je da je dio ručnog bacača pronađenog jučer u blindiranom vozilu s ratišta iz Hrvatske, a dvije bombe s ratišta iz Bosne i Hercegovine, prenosi RTS.

Naveo je da još nije poznato kada i kako je oružje tu dospjelo.

''Ovo nije stvar fizičkog, osobnog osiguranja premijera, ono je izvršno, ovo je stvar obavještajne i kontraobavještajne zaštite“, dodaje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene