Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Obitelji putnika nestalog zrakoplova Boeing 777 sudbinu svojih najmilijih saznali su iz SMS poruke.


 

Vezani članci Prvi puta ove godine u pulsku Zračnu luku sletjela i avio kompanija Air Serbia - 3 Nakon dvije godine stanke u Pulu sletio zrakoplov iz Beograda, a uskoro se vraćaju i druge aviokompanije Željko Glišović Nestao muškarac u Ivanić-Gradu, kći moli za pomoć: ''Za njega ovakav postupak nije uobičajen''

Ovo je tekst SMS poruke koju je aviokompanija Malaysia Airlines danas poslala obiteljima putnika s nestalog Boeinga 777.

'Malaysia Airlines vam s dubokim žaljenjem javlja da moramo izvan svake osnovane sumnje ustvrditi da je MH370 izgubljen te da nitko nije preživio. Kao što ćete u narednih sat vremena čuti i od malezijskog ministra, moramo prihvatiti sve dokaze koji ukazuju na to da se zrakoplov srušio u južnom dijelu Indijskog oceana', stoji u SMS poruci poslanoj obiteljima.

Malezijski premijer: Nestali zrakoplov Malaysia Airlinesa na dnu je Indijskog oceana!

Na društvenim mrežama odmah su se proširile kritike na račun taktičnosti aviokompanije prema članovima obitelji nestalih putnika i članova posade koji su kasnije pozvani u jedan pekinški hotel gdje im je sve to i osobno priopćeno.

Malezijski premijer Najib Razak javnost je potom izvijestio o posljednjim informacijama vezanima uz nestanak leta MH370. Do ovog posljednjeg zaključka o sudbini Boeinga 777 došli su na temelju najnovijih satelitskih podataka i metode koja još do sada nije korištena u istragama ovakvih slučajeva. Ti podaci zabilježili su posljednju lokaciju nestalog zrakoplova usred Indijskog oceana daleko od bilo koje lokacije na koju bi avion moga sletjeti. Prema tome je zaključeno da se zrakoplov srušio u ocean zapadno od Pertha te da nitko od članova posade i putnika nije preživio.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook