Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Taktično ili ne?

Obitelji poginulih putnika u šoku: Obavijest o sudbini svojih najmilijih dobili SMS-om!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelji putnika nestalog zrakoplova Boeing 777 sudbinu svojih najmilijih saznali su iz SMS poruke.

 

Pročitajte i ovo Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea Neizmjerna tuga Tragičan kraj: Pronađeni ostaci dječaka Emilea koji je nestao prije osam mjeseci Slika nije dostupna misterij u nepalu Nestao avion privatne zrakoplovne tvrtke s 22 ljudi

Ovo je tekst SMS poruke koju je aviokompanija Malaysia Airlines danas poslala obiteljima putnika s nestalog Boeinga 777.

'Malaysia Airlines vam s dubokim žaljenjem javlja da moramo izvan svake osnovane sumnje ustvrditi da je MH370 izgubljen te da nitko nije preživio. Kao što ćete u narednih sat vremena čuti i od malezijskog ministra, moramo prihvatiti sve dokaze koji ukazuju na to da se zrakoplov srušio u južnom dijelu Indijskog oceana', stoji u SMS poruci poslanoj obiteljima.

Malezijski premijer: Nestali zrakoplov Malaysia Airlinesa na dnu je Indijskog oceana!

Na društvenim mrežama odmah su se proširile kritike na račun taktičnosti aviokompanije prema članovima obitelji nestalih putnika i članova posade koji su kasnije pozvani u jedan pekinški hotel gdje im je sve to i osobno priopćeno.

Malezijski premijer Najib Razak javnost je potom izvijestio o posljednjim informacijama vezanima uz nestanak leta MH370. Do ovog posljednjeg zaključka o sudbini Boeinga 777 došli su na temelju najnovijih satelitskih podataka i metode koja još do sada nije korištena u istragama ovakvih slučajeva. Ti podaci zabilježili su posljednju lokaciju nestalog zrakoplova usred Indijskog oceana daleko od bilo koje lokacije na koju bi avion moga sletjeti. Prema tome je zaključeno da se zrakoplov srušio u ocean zapadno od Pertha te da nitko od članova posade i putnika nije preživio.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene