Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Djevojčicu koja plače čuli su prolaznici koji najprije nisu znali kako da joj pomognu.


Malenu dvogodišnju djevojčicu iz zaključanog je automobila od smrti možda u posljednji tren spasila policajka koja je čula njezin plač.

Sve se dogodilo u četvrtak poslijepodne na parkingu supermarketa u vrućem New Jerseyu. Prolaznici su na parkiralištu čuli plač koji je dolazio iz parkiranog automobila i bar je dvoje njih pokušalo otvoriti prozor.

Rafael Rodriquez ispričao je za NBC kako je pokušao utješiti djevojčicu:

'Rekao sam joj – nemoj plakati, spasit ćemo te. No, ona je samo plakala, a bila je toliko mokra od znoja i vrućine, kao da ju je netko zalio kantom hladne vode.'

Vezani članci Zvjezdana Bogdanović - 2 Još se čekaju rezultati nalaza slučaja iz Nove Gradiške, iz Ministarstva poručuju: "Mi ih požurujemo, ali izvide ne radimo mi" Prosvjed Inicijative Spasi me, ilustracija Udruga za ravnopravno roditeljstvo tvrdi da Inicijativa "Spasi me" nije stručna: "Zašto su oni jedini pozvani o tome diskutirati?"

Lopov provalio u kuću i došao na suludu ideju

Tek kada su došli policajci, uspjeli su razbiti prozor i spasiti djevojčicu. Procijenili su kako je u automobilu sigurno bilo 80 stupnjeva!

No, pravi šok je tek uslijedio jer se uskoro pojavila majka djevojčice s punim kolicima stvari koje je kupila. U tome što je ostavila dijete nije vidjela ništa sporno. Dobila je prijavu za zanemarivanje djeteta, a po malenu je došao otac.


 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook