Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Venezuelanski predsjednik Hugo Chavez, koji se od ponedjeljka nalazi na liječenju u Caracasu, još uvijek upravlja državnim poslovima, izjavio je njegov zamjenik Nicolas Maduro, opovrgnuvši glasine s Twittera o političkom vakuumu na čelu zemlje.


Hugo Chavez susreo se u petak sa suradnicima i razmotrio s njima politička pitanja, istaknuo je drugi čovjek režima na javnoj tv postaji VTV.

>>
Chavez se vratio u Venezuelu, na Twitteru napisao: 'Hvala ti Bože!!'

Predsjednik, koji je podvrgnut operaciji dušnika i mora koristiti cjevčicu koja ga sprečava da govori, 'komunicirao je s nama pisanim porukama te nam dao vladine smjernice', dodao je Maduro nakon petosatnog sastanka sa šefom države.

' Izrazio je ogromnu radost zbog povratka u Caracas' nakon više od dva mjeseca liječenja u Havani zbog raka, kazao je zamjenik predsjednika, intervjuiran u društvu nekoliko ministara u predvorju vojne bolnice gdje se Chavez nalazi od ponedjeljka. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Snimljeno ukazanje pokojnog Huga Chaveza? Slika nije dostupna Venezuela: Stotine ljudi Chavezu odalo počast!