Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neredi u Londonu

Punom brzinom pregazili dvojicu policajaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pojavila se dramatična snimka s prošlotjednih nemira u Britaniji koja prikazuje dijelić užasa koji se tamo događao.

Snimka prikazuje dvojicu policajaca kako love izgrednike nakon čega ih je pregazio automobil. Vozilo je na njih naletjelo velikom brzinom u Waltham Forestu, na sjeveroistoku Londona. Udarac je bio toliko jak da je jednom policajcu odletio štitnik, piše SkyNews.

Pročitajte i ovo Ilustracija Priopćila policija Nasilnik s Rive koji je napao dvije žene dobio kaznenu prijavu Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom

Obojica su teže ozlijeđeni, jedan je ozlijedio koljeno i nogu, a drugi ramena. 'Sudeći prema snimci i brzini kojom su išli mogu samo pretpostaviti da im je namjera bila ozbiljno ih ozlijediti. Prava je sreća što ozlijede nisu bile i teže', rekao je inspektor Cliff Haines.

Iz policije su rekli da je snimka puštena kako bi ohrabrila ljude da identificiraju odgovorne. Dodali su i kako traje istraga zbog pokušaja ubojstva ove dvojice policajaca koji su išli na dojavu o pljački dućana. Iako imaju broj registracije policija još nije nikoga uhitila.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene