Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Emma Coronel sve je samo ne decentna supruga mafijaškog bossa.


Nakon što je iz zatvora u Meksiku pobjegao 'kralj droge' El Chapo Guzman, u fokusu policije je njegova supruga, 25-godišnja Emma Coronel, jer pretpostavljaju da će se njih dvoje pokušati sastati.

A Emma Coronel sve je samo ne decentna supruga mafijaškog bossa. Njezina ljepota ne smije vas zavarati. Emma je, istina, bila kraljica ljepote, no za El Chapu se udala kako bi se tim brakom ujedinile dvije mafijaške obitelji, Coronel i Guzman, koje su stvorile Sinaloa kartel, najjači narko-kartel na svijetu.

Najmanje šest članova Emmine obitelji je u zatvoru, uključujući i njezinog oca koji je vodio operacije krijumčarenja droge za Sinola kartel iz Meksika u SAD. Emma je također bila uz Eol Chapu kada je uhićen u veljači prošle godine. Ne treba sumnjati da je upoznata sa svim krvavim brutalnostima kriminalnog podzemlja, piše Daily Mail.

OBJAVLJENE NOVE SNIMKE Ovako je pobjegao najtraženiji kralj droge

Glamurozna kraljica ljepote El Chapu je upoznala kada je imala samo 17 godina, a vjenčali su se na njezin 18 rođendan. Ona je inače treća supruga 60-godišnjeg narkobossa, a 2011. godine u Kaliforniji je rodila djevojčice, blizanke. Ipak, njihov otac nije naveden u rodnim listovima, vjerojatno zato jer je bio najtraženiji čovjek i u SAD-u i u Meksiku.

Vezani članci Nicola Gratteri, protumafijaški tužitelj Više od 350 članova mafije na najvećem suđenju u Italiji: ''Oni su vlast'' Grafit kod Kovačevićeva kluba - 6 Bijesni ugostitelji: "Klub, escort dame, brojač novca… meni to izgleda kao da gledam Narcose i Escobara, a ne suvislu državu"

I opet je, nakon što je pobjegao iz jednog od najčuvanijih zatvora prošle subote na nevjerojatan način - motorom i kroz podzemni tunel.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook